Vopsit

Servicii profesionale de vopsit în București

Culoarea părului vopsit spune multe despre personalitatea fiecăruia dintre noi. Mai mult, s-a dovedit că schimbarea nuanțelor în anumite etape importante ale vieții oferă bună dispoziție și încredere în sine. Blondul te face să te simți tânăr și îndrăzneț, roșcatul sexy și atrăgător, iar nuanțele de maro închis și negru captează un sentiment de mister. La Paint Salon folosim doar produse profesionale pentru că vrem să facem o treabă grozavă și să-ți oferim un plus de rezistență.

Vopsit clasic

Vrei ca părul tău să aibă un aspect fresh și uniform? Dacă tehnicile de balayage sau de ombre îți par prea îndrăznețe pentru ceea ce vrei să exprimi, oricând te poți orienta către un vopsit clasic, cu o singură culoare. Poți alege să reîmprospătezi nuanța actuală, vopsind rădăcinile, sau să încerci ceva nou care să-ți scoată și mai mult în evidență trăsăturile.

Vopsit Ombre

Înainte de a vorbi despre tehnicile de balayage sau de ombre, vopsitul într-o singură culoare a fost pentru mult timp o tendință în vogă. Pentru a oferi părului un plus de stil și efect, dar și pentru a-l face mai ușor de întreținut, tehnica ombre a devenit o procedură din ce în ce mai îmbrățișată, mai ales în rândul vedetelor.

Vopsit șuvițe

Șuvițele sunt ideale dacă nu ești pregătită încă pentru o schimbare completă. Indiferent că vrei să obții mai mult volum sau să-ți accentuezi trăsaturile, poți alege dintr-o diversitate de combinații și tonuri de culoare. Contrastarea părului castaniu cu șuvițe blonde sau chiar gri este una dintre tendințele de anul acesta. La Paint Salon încurajăm clienții să poarte ceea ce le place și ceea ce îi face să se simtă bine în pielea lor, așa că lasă-ți imaginația să scape de sub control și creează look-ul care să vorbească pentru tine.

Vopsit în degrade

Alege să-ți vopsești părul în degrade dacă vrei un look nou, de efect. Îl poți păstra în tonuri naturale cu varfuri mai deschise de șaten și blond sau poți opta pentru o alta culoare, cum ar fi roșcatul cu vârfuri arămii. Este potrivit chiar și pentru persoanele cu părul mai închis la culoare, deoarece procedura presupune deschiderea culorii naturale cu una sau două nuanțe. Dacă nu vrei o schimbare totală, încearcă părul vopsit în degrade. Vedetele fashioniste îl poartă deja.

Vopsit Balayage

Este o tehnică de vopsire liberă a părului, în care vopseaua se aplică manual, asemeni unei picturi, pentru ai oferi o tranziție naturală, fără linii evidente sau dure. Se creează un gradient natural de lumină în trepte, de obicei mai închis la scalp și mai deschis la vârfuri, aspect ce conferă revigorare instantanee părului tău. Deși termenul sună ceva mai sofisticat, „balayage” provine din franceză și înseamnă „a mătura podeaua”. Este o practică îndrăgită mai ales în lumea showbizului.

Decolorare păr

Indiferent că vrei să scapi de tonurile închise sau să reîmprospătezi nuanța preferată de blond, unele schimbări necesită decolorare. Nu te îngrijora! Folosim cele mai bune produse de pe piață, iar cu tratamentele Olaplex părul tău nu va știi niciodată ce înseamnă deteriorarea.

Oferta la sedintele full body laser cu 3 lungimi de unda: ALEXANDRITE, DIODE SI ND YaG

499 ron / sedinta 1200ron