LPG CELLU M6 ALLIANCE

De ce LPG CELLU M6 ALLIANCE?

 

Este singura tehnică care stimulează mecanic pielea, fiind 100% naturală, non-invazivă, non-agresivă, activând în mod natural metabolismul celular și reducând, în același timp, straturile de grăsime. În plus, ajută la tratarea pielii lăsate și  respectă cu brio normele ce țin de ecologia pielii și a corpului.

 

S-a demonstrat că noua tehnologie LPG endermologie ALLIANCE este de 3 ori mai eficientă decât tehnica folosită anterior, rezultatele fiind semnificativ îmbunătățite după doar 3 ședințe. Experții în LPG au explicat și demonstrat efectele uimitoare ale noii tehnologii, care ajută la eliminarea a până la 5,2 cm de grăsime din jurul taliei, reducând celulita cu până la 67%. Mai mult decât atât, pielea devine cu 71% mai fermă și elastică.

 

Rezultatele încep să apară încă din a treia sesiune, iar prin aplicarea simultană a tratamentelor de slăbire și anti-îmbătrânire, cele două tehnologii combinate pentru prima dată, au obținut rezultate fără precedent și un impact global asupra aspectului corpului. Sinergia tehnologiilor patentate – rola și flapsul motorizate, precum și aspirația secvențială sincronizată, asigură o nouă mobilizare automată a țesuturilor:

 

  • Elimină grăsimea localizată;
  • Produce colagen natural, elastină și acid hialuronic;
  • Pielea devine mai fermă, iar aspectul de coajă de portocală este diminuat.

 

Cum functionează LPG CELLU M6 ALLIANCE?

 

Senzația de picioare grele, durere și glezne umflate sunt rezultatul unei circulații limfatice și sanguine deficitare. Sedentarismul și petrecutul multor ore în picioare, combinate cu o dietă dezechilibrată și cu o îmbrăcăminte strânsă, pot afecta funcționarea normală a sistemului circulator, astfel încât acest lucru va duce la senzații neplăcute și la celulită în viitor. Datorită diferitelor funcții ale tehnicii LPG CELLU M6 ALLIANCE, tratamentul dermatologic stimulează circulația și reduce simptomele de retenție de apă, eliminând senzația de greutate și oboseală la nivelul picioarelor.

 

Oferta la sedintele full body laser cu 3 lungimi de unda: ALEXANDRITE, DIODE SI ND YaG

499 ron / sedinta 1200ron