Tuns

Salon tuns femei Dorobanti – Vrei un look desăvârșit care să te scoată din anonimat?

Un păr frumos și cu un aspect sănătos, o tunsoare perfectă și o culoare de păr potrivită sunt tot ceea ce ai nevoie pentru a obține combinația ideală. Pentru că vrem să oferim cele mai bune servicii clienților noștri, lucrăm cu produse profesionale și oferim consultanță gratuită în alegerea modelului potrivit structurii feței, a trăsăturilor și a personalității.

Ce tunsoare să alegi în funcție de lungimea părului?

Deși nu conștientizăm mereu, o simplă schimbare de look ne face să radiem de fericire. În alegerea unei tunsori potrivite este bine să ții cont de lungimea părului tău. Fiecare lungime are tunsorile sale dedicate și, indiferent de modelul pentru care optezi, părul trebuie să arate impecabil de fiecare dată. Chiar și cele mai simple coafuri pot impresiona dacă se potrivesc părului tău. Apelează la sfaturile profesioniștilor noștri pentru a obține recomandări în materie de tunsori și de produse de îngrijire pentru tipul tău de păr. Mai multe modele găsești în galerie.

Ce tunsoare sa alegi în funcție de forma feței?

Dacă ai luat decizia de a face o schimbare de look, înainte de preferințele personale, trebuie să ții cont prima dată de forma feței și de fizionomie în ansamblu. O regulă nescrisă, dincolo de aceste specificații, este să fii tu însăți, luând decizii și în funcție de și stilul tău de viață. Totuși, dacă alegi ținând cont mai mult de preferințele personale, s-ar putea să optezi pentru o tunsoare care să îți placă în teorie, dar care nu te avantajeze deloc. Prinde-ți părul la spate și, cu ajutorul creionului de ochi sau al creionului de buze, trage o linie de-a lungul conturului feței. În acest fel, poți afla cu ușurință forma feței tale.

Ovală: îți permite să porți orice lungime, cu sau fără volum, cu breton scurt, cu cărarea pe o parte sau chiar pe mijloc. Deci, indiferent de opțiunile tale, șansele de a face o greșeală sunt minime.

Alungită sau dreptunghiulară: se recomandă menținerea lungimii părului până la bărbie, cu volum și mișcare pe laterale, cu textura ușor ondulată, dar se poate opta și pentru o coafură ceva mai lungă pentru partea din față, sau breton care să fie la același nivel cu sprâncenele, ușor rotunjit sau pe o parte. Se evită părul lung, drept și bretonul foarte scurt.

Triunghiulară: ideal este un păr de lungime medie, până la bărbie, cu o textură ușor ondulată în partea de jos pentru un plus de volum. Se evită părul lung și drept, mai lung decât bărbia.

Diamant sau inimă: îți recomandăm un păr de lungime medie, până la bărbie, cu breton mai scurt, coafat drept sau ușor creț. Totodată, cărarea pe mijloc ar putea fi o alternativă ideală. Se recomandă, totuși, evitarea cărării accentuate într-o parte și lungimea părului deasupra bărbiei.

Rotundă: cel mai potrivit este părul de lungime medie, sub bărbie, mai lung în partea din față pentru a subția și cu volum în zona de sus. Specialiștii recomandă să purtați părul îndreptat și cărare pe mijloc. Se evită tunsorile geometrice cu linii proeminente în jurul feței, bretoanele rotunjite sau părul ondulat.

Oferta la sedintele full body laser cu 3 lungimi de unda: ALEXANDRITE, DIODE SI ND YaG

499 ron / sedinta 1200ron