Epilare cu laser Alexandrite

De ce epilarea definitivă cu laser Alexandrite?

Paint Salon a fost creat pentru a oferi servicii de calitate într-un mediu relaxant, prietenos și nu în ultimul rând, la un preț accesibil. Calitatea serviciilor, profesionalismul și standardele înalte de igienă se află printre cele mai importante aspecte ale desfășurării activităților noastre. Oferim o gamă largă de tratamente de înfrumusețare, precum epilare cu ceară caldă sau epilare definitivă cu laser Alexandrite.

 

Epilarea definitivă a revoluționat serviciile de înfrumusețare din întreaga lume, iar standardul de aur pentru îndepărtarea ușoară a părului este laserul Alexandrite, considerat cea mai eficientă metodă de epilare definitivă pentru toate tipurile de piele: deschisă, bronzată, închisă, țintind chiar și firele blonde.

 

Sub stricta supraveghere a specialiștilor noștri, atât bărbații cât și femeile pot folosi această tehnică de îndepărtare a părului, obținând rezultate extraordinare. Epilarea cu laser poate îndepărta complet firele de păr din diferite părți ale corpului prin distrugerea rădăcinilor.

 

Laserul Alexandrite este unul dintre cele mai eficiente lasere pentru îndepărtarea definitivă a părului, deoarece permite alegerea unor lungimi de puls scurte de până la 2 ms, absorbția eficientă a melaninei la 755 nm și alegerea unor puteri de acțiune mai mari de peste 6000 W.

 

Ce beneficii oferă epilarea definitivă cu laser Alexandrite?

 

  1. Elimină firele de păr în proporție de până la 90% în doar 4 ședințe;
  2. Datorită tehnologiei Moveo, nu sunt pierderi de energie pierderi de energie;
  3. Eficiență garantată pentru orice tip de păr, inclusiv pentru părul fin sau părul gros;
  4. Siguranță și rezultate imediate pentru orice tip de piele;
  5. Nu necesită durere sau efecte secundare;
  6. Nu există riscuri risc de arsură sau decolorare a pielii;
  7. Confort sporit datorită sistemului de răcire integrat;
  8. Rezultate rapide și permanente;
  9. Tehnologie care respectă Gold Standard pentru epilarea definitivă cu laser;

 

Câte ședințe sunt necesare?

 

Tratamentul complet necesită minim 6 ședințe, efectuate la fiecare 6 săptămâni. Ulterior va urma o ședință de întreținere în funcție de rezultate și de răspunsul pe care îl manifestă organismul cu privire la tratament. De menționat este faptul că tratamentele de epilare definitivă depind și de alți parametri precum: vârsta, sexul, starea hormonală, zona, nuanța pielii și pigmentul părului.

 

Lista noastră completă de prețuri actualizată poate fi găsită aici: https://paintsalon.ro/servicii/.

 

Oferta la sedintele full body laser cu 3 lungimi de unda: ALEXANDRITE, DIODE SI ND YaG

499 ron / sedinta 1200ron