Epilare cu ceară

Salon profesional de epilare cu ceară 

 

Paint Salon a fost creat pentru a oferi servicii de calitate într-un mediu relaxant, prietenos și nu în ultimul rând, la un preț accesibil. Calitatea serviciilor, profesionalismul și standardele înalte de igienă se află printre cele mai importante aspecte ale desfășurării activităților noastre. Oferim o gamă largă de tratamente de înfrumusețare, precum epilare cu ceară caldă sau epilare definitivă cu laser Alexandrite.

De ce ceară? 

Misiunea noastră este să oferim o îndepărtare fără durere a părului, lăsând-o hidratată și sănătoasă. Epilarea cu ceară este o modalitate eficientă de a îndepărta părul nedorit de pe corp, în plus, este o tehnică care împiedică firele să crească mai devreme de 2-3 săptămâni, însă pentru a îndepărta cu succes părul, trebuie să luăm în considerare anumite sfaturi:

  • Pentru un efect maxim, firele trebuie să aibă cel puțin o jumătate de centimetru lungime.
  • Se recomandă exfolierea corpului înainte de îndepărtarea părului pentru a elimina celulele moarte și pentru a ajuta părul să iasă la suprafață.
  • După hidratare, folosiți cremă hidratantă și ulei pentru a preveni iritația. Evitați expunerea la soare timp de cel puțin 24 de ore după epilare

 

Ce beneficii oferă epilarea cu ceară?

 

Atât epilarea cu ceară caldă, cât și epilarea cu ceară fierbinte oferă beneficii pielii și creșterii firelor de păr, motiv pentru care este cea mai îndrăgită tehnică de îndepărtare a părului. Iată câteva dintre beneficiile epilării cu ceară.

1. Mai mult timp până la regenerare

Epilarea cu ceară îndepărtează părul de la rădăcină, în timp ce epilatul cu aparatul de ras este tuns aproape de nivelul pielii. Pot lăsa o cantitate considerabilă de păr chiar sub suprafața pielii, gata să apară din nou într-o zi sau două. Această diferență face din epilarea cu ceară o opțiune mai eficientă, care oferă netezime și prospețime mai mult timp.

2. Creștere mai fină a părului 

Nu numai viteza procesului de creștere a părului este importantă, ci și tipul de creștere pe care îl veți experimenta. În timpul epilării cu ceară, părul este îndepărtat din folicul. Astfel că atunci când părul se regenerează și crește din nou, va avea un capăt conic, mai subțire. În timp, firele de păr individuale se pot opri din creștere și, în cele din urmă, firele de păr se pot rarefia.

3. Exfolierea pielii 

Acumularea de celule moarte și murdăria de la nivelul pielii pot duce la inflamații, pete și uscăciune, motiv pentru care alegem să exfoliem pielea înainte de toate. Partea grozavă este că vă puteți bucura de exfoliere în timpul procesului de epilare cu ceară. Pielea va fi netedă, strălucitoare și curată. Epilarea cu ceară, însă, nu este o metodă de exfoliere dedicată. Pentru cele mai bune rezultate, recomandăm exfolierea cu câteva zile înainte de epilarea cu ceară.

4. Prevenirea iritațiilor pielii 

Iritațiile provocate de aparatele de ras se pot transforma în inflamații din cauza efectelor severe pe care acest tip de epilare le are asupra pielii. Unul dintre numeroasele beneficii ale epilatului cu ceară este acela că poți uita de inflamație. Acest lucru se datorează faptului că epilarea cu ceară expune pielea la factori de stres doar o dată la câteva săptămâni, oferindu-i timp să se calmeze și să se regenereze.

5. Spune adio firelor de păr încarnate 

Firele de păr încarnate pot fi dureroase și inestetice. În cel mai rău caz, acestea se pot infecta, provocând cicatrici permanente. Un specialist profesionist în epilare cu ceară se va asigura că îndepărtează benzile în cel mai eficient mod posibil pentru a reduce riscul de păr încarnat. Aceasta implică îndepărtarea rapidă pe măsură ce pielea este întinsă. Asigurați-vă că vă exfoliați și hidratați pielea la două zile după epilare.

Oferta la sedintele full body laser cu 3 lungimi de unda: ALEXANDRITE, DIODE SI ND YaG

499 ron / sedinta 1200ron