Tratamente Cosmetice

Beneficiază de tratamente cosmetice la un salon specializat de cosmetică în București

Fiecare dintre noi își dorește un ten luminos, hidratat și sănătos. Acest lucru este acum posibil în salonul nostru datorită cremelor hidratante și tratamentelor faciale care vor promova curățarea și o pătrundere mai profundă a ingredientelor active. Ne întâmpinăm clienții cu cele mai bune servicii de înfrumusețare, pentru că aici, la Paint Salon, acceptăm chiar și cele mai inedite provocări.

 

Dotat cu cele mai noi echipamente din industria frumuseții, salonul dispune de tratamente și tehnologii care va spori efectele deja cunoscute ale produselor noastre. Tratamentele faciale pot fi ajustate în funcție de dorințele fiecărui client, dar depind și de tipul și starea pielii. Intră pe pagina noastră completă de servicii și consultă ofertele la mezoterapie, dermomasaj, microdermoabraziune, exfoliere cu oxigen și multe altele.

Tratamentele faciale se aleg în funcție de nevoile pielii

 

Cu toții înțelegem importanța unei rutine de îngrijire a pielii. Dar, știai că poți obține rezultate impresionante dacă beneficiezi de un tratament facial profesional în mod regulat? Îngrijirea pielii făcută acasă este extrem de importantă, dar mâinile unui expert pot face diferența. Deși nu s-a descoperit încă elixirul magic pentru îndepărtarea ridurilor, există tratamente de îngrijire facială care îți pot face pielea să arate tânără și frumoasă.

 

Chiar și o singură intervenție pe lună îți poate aduce numeroase beneficii, de la tratarea câtorva probleme până la hidratarea pielii, sau pur și simplu, pentru că simți nevoia unui moment de relaxare și deconectare. Iată o serie de motive pentru care orice femeie ar trebui să adopte un obicei din a merge la salon, cel puțin o dată pe lună.

 

  1. Masaj facial

 

Masajul facial este o metodă preventivă și terapeutică care acționează direct asupra pielii și mușchilor feței, procedura având efecte complexe: previne apariția ridurilor, ameliorează umflarea, îmbunătățește tonusul pielii, circulația sângelui și aspectul pielii. Prin stimularea circulației sângelui în timpul masajului, pielea este oxigenată și procesul de regenerare este îmbunătățit. Rezultatul este un aspect sănătos și îngrijit. Un masaj facial bun vă poate ajuta să atenuați liniile fine și să stimulați producția de colagen.

  1. Exfoliere 

 

Exfolierea este procesul de îndepărtare al celulelor moarte din straturile superioare ale pielii, fie mecanic prin utilizarea particulelor abrazive, fie chimic prin utilizarea acizilor slabi. Puteți afla mai multe despre importanța exfolierii discutând cu specialiștii noștri. Produsele folosite în saloanele de înfrumusețare sunt, în primul rând, de uz profesional. Drept urmare, au o concentrație mai puternică pe care nu o vei găsi în magazinele obișnuite.

  1. Extracții 

 

Dermabraziunea este o procedură cosmetică care îndepărtează suprafața epidermei, adică startul cornos, printr-o tehnică cunoscută sub numele de abraziune. Microdermabraziunea este utilizată pentru a îndepărta celulele moarte ale pielii, cicatricile și pigmentarea pielii. După tratament, pielea va fi mai netedă, circulația sângelui va fi stimulată, iar elasticitatea și tonusul vor fi îmbunătățite considerabil. Tratamentul implică aparatul de vacuum şi manipuli speciali cu vârfuri cu diamant care au rolul de a îndepărta depunerile care suprimă porii și promovează aplicarea machiajului.

 

Oferta la sedintele full body laser cu 3 lungimi de unda: ALEXANDRITE, DIODE SI ND YaG

499 ron / sedinta 1200ron