Manichiură/Pedichiură

Fă-ți o programare la cel mai bun salon de manichiură din Dorobanți!

Tendințele în manichiură și pedichiură au întâlnit o evoluție spectaculoasă de-a lungul timpului. În prezent, conceptul de nail art ne aduce la cele mai fanteziste modele și accesorii de decor. Efectul de eleganță și rafinament se poate obține printr-un efort minim. Indiferent că vrei o manichiură simplă sau o pedichiură îndrăzneață, există numeroase tehnici prin care poți obține efectul dorit pe o perioadă lungă de timp.

Se spune că mâinile îngrijite sunt o adevărată carte de vizită pentru orice femeie care se respectă și, datorită tehnicilor moderne din prezent, acum poți avea o manichiură impecabilă tot timpul. Paint Salon te întâmpină cu o paletă largă de culori din care poți alege ceea ce se potrivește cel mai bine stilului tău. În plus, forma va rămâne cea pe care ți-o dorești, iar unghiile perfect simetrice.

Te întrebi ce alte avantaje mai poți obține dacă mergi la un salon de manichiură în Dorobanți?

Întreținerea manichiurii va fi mult mai ușoară. Acum nu mai ești nevoită să-ți repari unghiile după câteva zile. Vei putea să te bucuri de o execuție impecabilă timp de 3 până la 4 săptămâni. Unghiile cu gel rezistă aproape o lună, timp în care aspectul lucios și culoarea intensă nu se deteriorează.

Spune adio riscului de ciobire al unghiilor. Ce femeie nu s-a confruntat măcar o dată cu efectul unghiilor ciobite? Beneficiază de serviciile noastre și te vom ajuta să scapi pentru totdeauna de această problemă. Manichiura ta rămâne intactă și strălucitoare, oferindu-ți mai mult timp pentru tine.

Poți obține cele mai artistice și complexe modele de unghii. Îți plac unghiile într-o anumită formă, dar nu te-ai născut cu darul de a le obține? Acum este șansa ta să primești ceea ți-ai dorit dintotdeauna. Construcțiile cu gel îți permit luxul de a purta modele complicate și extravagante, imposibil de realizat pe unghii mici fără puțin ajutor.

Economisești timp și bani. Când trebuie să jonglezi cu timpul petrecut la job, cu familia sau cu dorința de a petrece câteva ore singură, chiar și cele mai mici detalii contează. Orice lucru care te face să economisești puțin timp și bani este binevenit, motiv pentru care manichiura la salon ar putea fi momentul tău de relaxare și înfrumusețare.

Calitatea produselor Paint Salon

Merită să acordăm atenție lucrurilor care ne fac fericiți. Produsele folosite de Paint Salon oferă unghiilor tale rezistența, protecția și culoarea strălucitoare la care ai visat. Poți beneficia de o manichiură clasică, cu gel, semipermanentă sau franțuzească. Dacă acesta nu este stilul tău, ești liberă să dai frâu liber imaginației tale sau poți alege unul dintre motivele noastre metalice, florale, cu pietre decorative sau cu diverse ilustrații.

 

Oferta la sedintele full body laser cu 3 lungimi de unda: ALEXANDRITE, DIODE SI ND YaG

499 ron / sedinta 1200ron