Vopsit Balayage

Cauti servicii profesionale de vopsit Balayage în București?

 

Balayage-ul reprezintă un trend relativ nou apărut, însă din 2014 continuă atragă tot mai mulți adepți. Este o tehnică de vopsire liberă a părului, în care vopseaua se aplică manual, asemeni unei picturi, pentru ai oferi o tranziție naturală, fără linii evidente sau dure.

Se creează un gradient natural de lumină în trepte, de obicei mai închis la scalp și mai deschis la vârfuri, aspect ce conferă revigorare instantanee părului tău. Deși termenul sună ceva mai sofisticat, „balayage” provine din franceză și înseamnă „a mătura podeaua”.

Semnificația sa este strâns legată de tehnica de pictură cu mână liberă, fără utilizarea foliei de aluminiu, mișcările fiind similare celor de măturare. Astfel, tehnica balayage ne permite să obținem un aspect natural al culorii părului, unde lumina discreta este accentuată, efectul final fiind considerat mai natural decât cel obținut în urma folosirii tehnicii ombre.

 

Beneficii

  • Oferă un aspect original și natural
  • Creează o tranziție plăcută a culorii
  • Se pot realiza coafuri atât simple, cât și îndrăznețe
  • Oferă părului volum din punct de vedere vizual
  • Culoarea nu necesită o întreținere costisitoare
  • Nu este nevoie de o nouă vopsire odată cu creșterea rădăcinilor
  • Arată bine pe orice lungime de păr
  • Oferă versatilitate când părul este aranjat și coafat.

 

Cum îți dai seama dacă tehnica balayage ți se potrivește?

Specialiștii spun că balayage-ul reprezintă cea mai definitorie tendință a părului din ultimul deceniu, responsabilă pentru explozia de culoare și versatilitate, observată mai ales în rândul vedetelor de pe covorul roșu. Nu este uimitor cum un simplu joc de lumini poate duce la o schimbare de stil atât de mare?

Balayage-ul se potrivește oricui, însă lungimea părului ar trebui să fie cel puțin la nivelul lobului urechii pentru a putea contura tușele de culoare. Această tehnică se aplică cel mai bine pe părul natural, însă poate lucra și pe culori artificiale, însă procedeul devine ceva mai laborios. De exemplu, în majoritatea cazurilor, balayage-ul realizat dintr-un păr vopsit în negru necesită decolorare completă pentru a obține un ton deschis și uniform, care poate fi ulterior nuanțat.

 

Cum se întreține balayage-ul?

Balayage-ul este una dintre procedurile cel mai ușor de întreținut atunci când vine vorba de vopsirea părului. În funcție de ceea ce ai optat, poți ai putea avea nevoie de un refresh al culorii rădăcinilor, de o nuanțare o dată la câteva luni sau de o ridicare a șuvițelor luminoase. Dacă părul este natural, puteți lăsa balayage-ul să crească atâta timp cât vă simțiți confortabil cu modul în care arată.

 

De ce este o tehnică atât de îndrăgită?

Nu numai că îți va scoate trăsăturile în evidență, dar această tehnică liberă de aplicare a vopselei pune accent pe două caracteristici esențiale: păr luminos și păr natural. În plus, necesită mai puțină întreținere comparativ cu tehnicile tradiționale și ofere o perioadă mai bună de creștere. Paint Salon are specialiștii de care ai nevoie pentru a obține nuanța de păr pe care ți-ai dorit-o dintotdeauna.

 

Oferta la sedintele full body laser cu 3 lungimi de unda: ALEXANDRITE, DIODE SI ND YaG

499 ron / sedinta 1200ron