Make-up

Salon de make-up în București care oferă servicii pentru orice tip de eveniment

Există studii care arată că cele mai multe femei consideră că un make-up le ajută să se simtă mai încrezătoare și mai sigure pe sine. Mai mult, noile cercetări au demonstrat că oamenii sunt dispuși să plătească până la 40 de miliarde de dolari pe an pentru produse cosmetice. Fie că este privit ca un accesoriu de lux pentru un eveniment special sau ca pe un obicei de zi cu zi, machiajul te salvează în orice situație.

Deși ne place să ieșim în evidență cu un machiaj ceva mai strident, uneori pielea cu un aspect curat, fără make-up vizibil, poate oferi o senzație de prospețime. Machiajul natural este în tendințe de câțiva ani, motiv pentru care ar trebui să avem grijă cum ne afișăm în public, mai ales la ocazii speciale. La Paint Salon, prezență feminină este tratată corespunzător. Sigur și accesibil, rezultatele sunt adaptate oricărei cerințe.

Cui nu-i place să atragă priviri pline de admirație?

Sunt momente în care ai nevoie să te simți ca și când ai poza pentru o revistă de frumusețe: un idol al feminității. Îți place să-ți etalezi frumusețea și să strângi laudele. La urma urmei, cine nu simte nevoia din când în când? Așa că, la ocazii speciale, nu ezita să faci tot ce-ți stă în putință ca să te remarci. Cu ajutorul specialiștilor noștri de la Paint Salon, te vei uita în oglindă doar cu admirație. Nu trebuie să te consideri o persoană narcisistă din simplul fapt că îți place să arăți bine și să fii sigură pe tine. Ajută-i pe alții să-ți remarce unicitatea, purtând un make-up care să-ți scoată în evidență atuurile.

Ce înseamnă un make-up reușit?

Machiajul accentuează frumusețea fiecărei femei, motiv pentru care este extrem de important să aplicăm produsele cosmetice în mod corect, pentru că vrem să evidențiem frumusețea naturală și să nu o ascundem cu tehnici de machiaj greșite. Folosim produse de înaltă calitate pentru ca întregul machiaj să arate natural, având grijă, totodată, și de sănătatea tenului. De ce? Pentru că un look natural pornește de la o piele îngrijită corect. Iată cele mai importante reguli de care trebuie să ții cont pentru un machiaj reușit.

  • Curățarea și hidratarea tenului – trebuie să ne demachiem și să ne curățăm tenul în fiecare zi, indiferent de cât de obosite suntem. După spălare, când porii sunt deschiși, crema hidratantă are rolul de a ne face pielea netedă.
  • Utilizarea exfoliantului – se recomandă utilizarea acestuia o dată la 2-3 zile, atât pentru ten, cât și pentru buze;
  • Folosirea pudrei – chiar dacă vrem să acoperim complet toate imperfecțiunile tenului, nu trebuie să exagerăm cu aplicarea pudrei, pentru că va încărca inutil tenul;
  • Alegerea nuanțelor potrivite – corectorul ne ajută întotdeauna atunci când vrem să acoperim cearcănele, însă ideal ar fi să alegem o nuanță asemănătoare fondului de ten (se dorește a fi o nuanță cât mai apropiată de culoarea pielii) – să nu uităm că pentru un make-up de zi, fardul discret cu nuanțe de piersică sau trandafir roz este alegerea perfectă;
  • Folosirea iluminatorului – se recomandă utilizarea iluminatorului pentru a obține un make-up cu mai multă luminozitate;
  • Alegerea nuanțelor pentru sprâncene – specialiștii încurajează folosirea nuanțelor cât mai apropiate de culoarea părului;
  • Potrivirea fardurilor de pleoape și mascara – nuanța fardului de pleoape trebuie să contrasteze cu nuanța ochilor (de exemplu: ochi căprui închis – albastru deschis, roz, bej, fard gri deschis) – rimelul maro este potrivit pentru pielea deschisă, părul blond sau șaten deschis, în timp ce rimelul nuanțat în diferite culori, cum este burgundy, de exemplu, pune în evidenta ochii verzi.

Oferta la sedintele full body laser cu 3 lungimi de unda: ALEXANDRITE, DIODE SI ND YaG

499 ron / sedinta 1200ron