Coafat

Servicii profesionale de coafat în București 

Indiferent că vrei un coafat pentru mersul la birou, unul pentru o seară de cocktail sau un eveniment special, te ajutăm să găsești soluția de care ai nevoie pentru ca look-ul tău să arate impecabil de fiecare dată. Mai mult, dacă te pregătești pentru cel mai deosebit moment din viața ta, apelează cu încredere la experiența personalului nostru pentru coafuri de nuntă. Îți oferim consiliere asupra tipului de frizură, îți facem o probă și gândim totul în acord cu preferințele tale.

Paint Salon te ajută să ieși din anonimat

Alegerea ținutei ideale care să se potrivească stilului tău și tematicii de petrecere nu va fi niciodată suficientă pentru o prezența impecabilă. Întotdeauna este nevoie de o coafură de efect!

Coafat office – îți aranjăm părul într-o formă practică, lejeră și ușor de întreținut.
Coafat de ocazie – diferă de la o persoană la alta, în funcție de lungimea părului, de forma feței sau de personalitate.
Împletituri – sunt mereu în trend și pot fi realizate în zeci de moduri.
Coafat cu placa – păr întins la „dungă” sau bucle lejere – ce preferi?
Coafat cu peria – oferim părului tău un aer boem care să inspire naturalețe și volum.
Coc – realizăm modele care să se plieze pe orice eveniment (nunți, botezuri).
Coafat creponat, romantic, afro, retro – îndeplinim cu brio cerințele clienților.

Descoperă stilistul potrivit

Se spune că părul este accesoriul care îți reprezintă cu adevărat personalitatea. Felul în care alegi să-l aranjezi, culoarea, lungimea și tunsoarea sunt elemente care vorbesc despre tine. Echipa Pant Salon îți este alături cu sugestii și informații de ultimă oră pentru ca tu să faci cea mai bună alegere. Indiferent că ești adepta unui stil mai tradițional sau îndrăzneț, stiliștii noștri se pliază pe ceea ce vrei să exprimi și te ajută să obții rezultatul dorit. Totodată, vei beneficia de tratamente specifice de îngrijire a părului și a scalpului.

De ce să alegi Paint Salon?

Pe o piață din ce în ce mai zgomotoasă și diversificată în oferte de înfrumusețare, alegerea salonului potrivit ar putea fi o bătaie de cap. Toate argumentele menționate mai sus sunt importante și reprezintă o pondere importantă în deciziile tale, însă de cele mai multe ori, cântărim și aspectul financiar. Prețurile noastre sunt atractive, iar ofertele de nerefuzat.

 

Oferta la sedintele full body laser cu 3 lungimi de unda: ALEXANDRITE, DIODE SI ND YaG

499 ron / sedinta 1200ron